Apua & sparrausta vastuullisuustyössä

Kaisa on liiketoiminnan ja vastuullisuustyön pitkän linjan ammattilainen. Nainen, joka sparraa sinutkin innostumaan ja onnistumaan.

Satojen sparraussessioiden, vastuullisuusraporttien, olennaisuusanalyysien sekä johtamisen kehittämisen myötä Kaisan osaaminen ja näkemys yritysten vastuullisuustyön syvästä päästä on vahvaa.

Kaisa tarjoaa asiantuntemusta joustavasti isoihin ja pieniin rooleihin, tarpeiden mukaan.

Kaisa Kurittu ja tiiliseinä

Vastuullisuustyön tärkeimpänä tavoitteena on saada aikaan muutosta.

Kaisa Kurittu sohvalla
 • Sparraan hallituksia, johtoa ja tiimejä vastuullisuustyön käynnistämisessä, kiihdyttämisessä sekä oikean suunnan varmistamisessa.
 • Sparraan tekemisen ja osaamisen tason nostamisessa sekä vastuullisuuden tehokkaassa johtamisessa kohti kunnianhimoisia tavoitteita.
 • Sparraan olennaisten asioiden tunnistamisessa sekä vastuullisuuden sanoittamisessa, mittaamisessa ja sisällöissä.
 • Arvioin ulkopuolisin silmin nykyisen tekemisen ja raportoinnin tasoa, ja annan suoraviivaiset kehitysvinkit.
 • Tuotan hyödyllistä ja uskottavaa sisältöä vastuullisuustyöstä.

Usein kysyttyä sparrausta:

 • Mistä pitää olla vastuussa – mikä on olennaista?
 • Mihin meidän pitäisi suunnata, ja miten sinne päästään?
 • Onko vauhti riittävää? Millä tasolla olemme nyt?
 • Onko vastuullisuusraportointimme tai tekemisemme uskottavaa?
 • Miten ollaan asianmukaisesti huolellisia?
 • Mitä johdon ja hallituksen tulee ymmärtää kestävyydestä ja omasta roolistaan?

Autan oivaltamaan, mitä vastuullisuus ja kestävyys tarkoittavat juuri teille – juuri nyt. Sparraan riman asettamisessa riittävän korkealle, avustan analyyseissä, vinkkaan parhaita käytäntöjä ja annan kynän sauhuta.
Sanon myös suoraan, mikä mättää.

Asiakkaat ja kumppanit tykkäävät:

Kaisa on tukenut Pauligia vastuullisuusraportoinnissa usean vuoden ajan. Kaisa on joustavasti mukauttanut rooliaan kulloiseenkin tarpeeseen, joka kerta tarjoten vahvaa asiantuntemusta.

Kaisa on ajantasalla vastuullisuuden ja kestävyyden alati muuttuvista vaatimuksista ja odotuksista. Hän sparraa ja haastaa ajattelua, eikä epäröi nostaa vaikeita kysymyksiä keskusteluun. Kaisan kanssa työskentely on vienyt paitsi Pauligin raportointia, myös omaa ajattelua ja tekemistä eteenpäin.”

Aurora Aranko
Head of Sustainability Performance and Public Affairs, Paulig Group

Aurora Aranko
Veera Sylvius

“Pyysimme Kaisan Volandin ESG Advisoriksi, sillä Kaisalla on kattava tuntemus vastuullisuuskentästä sekä vastuullisuustyön pohtimisesta erilaisten yritysten kanssa. 

Kaisa on ollut erinomainen apu Volandille, kun olemme työstäneet omaa vastuullisuusstrategiaamme. Lisäksi Kaisa on auttanut meitä kohdeyhtiöiden kanssa, kun olemme hahmotelleen kohdeyhtiöiden olennaisia vastuullisuusparametreja sekä työstäneet niistä strategisia kehityshankkeita.

Kaisan kanssa on mutkatonta ja mukavaa työskennellä, ja hän on ehdottomasti yksi Suomen kovimmista tämän alan ammattilaisista.”

Veera Sylvius
Toimitusjohtaja, Voland Partners

“Kaisan näkemys ja osaaminen vastuullisuudesta on järeää. Hänen sujuva työtapansa vie oppimista ja ratkaisuja eteenpäin vauhdilla. Yhteistyö Kaisan kanssa on inspiroivaa!”

Heini Kuusela-Opas
Viestintäjohtaja, Elenia

Heini Kuusela-Opas
Svante Suominen

“On ollut suuri ilo toimia Kaisan hallituskollegana Ekokompassissa. Kaisan asiantuntijuus kestävästä liiketoiminnasta on auttanut menestyksemme rakentamisessa. Arvostan suuresti Kaisan ideoita ja suorapuheisuutta.”

Svante Suominen
Yrittäjä, Avoin.Systems Oy
Hallituksen pj., Suomen Luonnonsuojeluliiton Kinos Oy